Cautare

14453 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (7.70 secunde)
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
Reprezentativa Italiei a invins, joi seara, la Varsovia, cu scorul de 2-1 (2-0), nationala Germaniei, in semifinalele Campionatului European din Polonia si Ucraina, si s-a calificat in finala competitiei, in care va intalni detinatoarea trofeului, Spania. Golurile invingatorilor au fost marcate de Balotelli ‘20, ‘36.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Brazilia — Croatia, la Sao Paulo, in Grupa A • Vineri 13 iunie 19,00:
3 vor reprezenta meciuri din grupe, in timp ce una va fi din optimi. Forul european a anuntat vineri numele celor 13 orase care vor gazdui meciuri de la Campionatul European de peste 6 ani. ... Petersburg (Rusia) si Roma (Italia) ;
Tanara cantareata de 18 ani face furori peste hotare! Acum si in Kosovo! A debutat oficial in muzica cu piesa "Paradise" si se bucura de un succes nesperat.
Ca in fiecare an, Ramona Badescu vine in tara in Saptamana Mare. Frumoasa vedeta nu o sa petreaca insa Pastele la Craiova, alaturi de familia sa, caci a confirmat prezenta, sambata viitoare, la nunta prietenei ei, Valeria Marini.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Frumoasa vedeta a venit in tara special pentru a prezenta un eveniment la Bucuresti, si anume Simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie". ... Oferta turistica a Calabriei este una extrem de tentanta iar Ramona Badescu a fost denumita de curand Ambasador al turismului pentru atragatoarea provincie italiana.
Suedia a fost reprezentata de Mans Zelmerlow, cu piesa HEROES.Pe locul al doilea s-a clasat Rusia iar pe al treilea, Italia. Romania, reprezentata de Voltaj, cu piesa DE LA CAPAT, s-a clasat pe locul al 15-lea.
Ca in fiecare an de Paste, Ramona Badescu vine acasa, in tara, pentru a petrece in sanul familie sale, alaturi de parinti, la Craiova! Vedeta pastreaza astfel traditia si chiar si-a reprogramat un spectacol pe care trebuia sa-l aiba in Italia pentru a putea fi alaturi de cei dragi.
In perioada 13-20 mai fa-ti timp pentru tine si relaxeaza-te la EUROPAfest - Caffe Festival Ibis. Scapa de cravata si de stresul de peste zi, uita de ontalniri si deadline-uri si accepta invitatia la jazz de calitate.
Topul tarilor simpatizate de romani Un sondaj realizat de INSCOP arata ca romanii iubesc mai mult tarile occidentale decat vecinii. In topul preferintelor se afla Germania, Marea Britanie, Franta, Italia și Spania, iar Ungaria, Ucraina, Rusia si Bulgaria se afla spre sfarsitul clasamentului simpatiilor.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
Magda Marincovici) Agentia Europeana a Medicamentului a cerut suspedarea din motive de precautie a loturilor suspecte Autoritatile sanitare italiene si europene ancheteaza cauza decesului unor persoane in varsta, survenit dupa injectarea a doua tipuri de vaccinuri antigripale fabricate de compania Novartis.
O rapire din Italia supusa contestatiilor (Autor : ... Un articol lung din ziarul L'Unione Sarda reconstituie cele indurate de cea care a devenit cea mai faimoasa persoana presupus rapita din Italia.
Dispune de toata aparatura necesara pentru orice tip de tratament, aparatura de o calitate exceptionala care contribuie la confortul pacientului si a actului medical.
Italia - liderul partidului Liga Nordului: ... Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
Mamaliga, de la arta la traditie. 20 de lucruri inedite despre unul dintre cele mai populare preparate din lume De la arta pana la o bogata traditie culinara e doar un pas. Peter Bruegel ar fi prezentat platouri cu mamaliga in Wedding Banquet, in 1568.
Premierul italian, Giuseppe Conte, a decretat starea de urgenta la nivel regional si doliu național in Italia, dupa prabusirea autostrazii la periferia orasului Genova. Informatia a fost facuta publica in contextul anchetei privind prabusirea segmentului de drum, scrie La Repubblica, citat de Mediafax.
google-analytics.com